Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

RIY oblique cameras

PRODUKTER

Vælg et passende og professionelt kamera til dine droner

 • M6

  M6

  Kategori: RIY skrå kameraer

  61MP / full-frame / 330g / Minimum eksponerings tidsinterval ≤0,8s / høj nøjagtighed / fastvingede og multi-rotor droner / optisk linse / asfærisk spejl / forvrængningskorrektion

  KONTAKT OS  > LÆR MERE  >

Kamerasammenligning

Model Enkeltobjektivspixel (10000) Asfærisk spejl Forvrængningskorrektion ED-linse Holdningsløsning Sky-filter Sky-target Sky-AAC HS Disk / Parametrisk justering

kunde anmeldelser

 • Martin Elgammal

  Martin Elgammal

  “DG4Pros er bestemt det bedste skrå kamera, jeg nogensinde har brugt, det er robust og let, et kamera kan bæres af både min DJI M600Pro og fastfløjede droner. Jeg bruger det til smarte byprojekter, og jeg kn .. .

 • Emili del Pozo

  Emili del Pozo

  ”Jeg var en af ​​de første brugere af Rainpooos skrå kamera, og jeg købte et D2-kamera i 2017. Den D2 hjælper mig stadig med mine kortlægningsprojekter til i dag.”

 • James Saidan

  James Saidan

  Jeg er kunde fra Usbekistan , Tasjkent by. Jeg er tilfreds med denne sælger og dette kamera. Hver gang jeg får svar fra denne sælger til mine eventuelle anmodninger til tiden. Vi chattede også via WeChat.

3D-modelvisning